Menu

Bitcoin

0 Comment


Bitcoin

Liker du å studere og lese deg opp på ting som betyr noe bør du bruke ganske mye tid på å finne ut av og se over hva Bitcoin betyr. Vi tror at Bitcoin er fremtiden på hvordan man kan velge et alternativ til den mer tradisjonelle finansverdenen. Det er akkurat dette som er viktig, Bitcoin kan være og allerede er et godt alternativ til finansverdenen. Bare fordi man gjør noe fordi man er vant til det betyr ikke at man må gjøre det. Det er akkurat dette som er viktig med Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Unngå kontroll

Disse forskjellige valutaene tilbyr deg som bruker en annen måte å ta hånd om din bankaktivitet, bruk av penger og sparing. Liker du ikke at myndighetene eller en sentralbank har kontroll over det du gjør så kan det være greit å heller droppe dette. Du kan nemlig styre unna alt som heter oversikt og alt som heter kontroll ved at du velger alternative løsninger som kan være enda bedre for deg. Du kan nemlig være din egen herre i kryptomiljøet. Det viktigste er at du vet at du ikke kan kontrollere kursen til kryptovalutaene.

Hva investeres i?

Når du ønsker å investere i Bitcoin så må du først kjøpe Bitcoin. Du kjøper Bitcoin og sitter på dem til de blir mer verdt. Men hva er det du egentlig kjøper? Bitcoin kalles kryptovaluta. Dette ordet valuta er ikke helt korrekt, da det kan være bedre å se på Bitcoin som en verdi. Du kjøper altså en verdi og håper at verdien blir mer verdt. Ingen vet hva den rette verdien er, og derfor endres Bitcoin konstant på seg fordi man fra dag til dag og minutt til minutt vil ha forskjellige syn på hva verdien er og hvordan dette kan reflekteres hvert eneste minutt ved at så mange forskjellige meninger kan utveksles om dette gjennom kjøp og salg av verdien.

Det som er så spennende med kryptovaluta er at du egentlig ikke kjøper en mynt eller andre ting når du kjøper Bitcoin men du kjøper deg en bit av dette nettverket og din gir din støtte og legitimitet til at Bitcoin er noe som du satser på og som andre også bør satse på.

Hva slags kjede?

Når du investerer i kryptovaluta er det viktig at du forstår hva du investerer i og at din investering egentlig handler om hva slags blokkjede du kjøper deg inn i og støtter. Når du kjøper Bitcoin støtter du og kjøper deg inn i en blokkjede. Her snakker vi da om hele den underliggende infrastrukturen. Når du heller kjøper deg inn i en applikasjonsblokkjede som Ethereum kan det variere litt. Du kjøper deg inn i en annen type infrastruktur når du kjøper Ethereum, mens kjøper du deg inn i noe som bygger på denne blir det en mer spesialisert variant av den applikasjonsblokkjeden.